דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
אם הערכה השוואתית ושיטתית של שוק החטיפים בישראל תועיל למישהו - אני מתנדב.ניגשתי למשימה בידיים חשופות ובחך ניכר.להלן התוצאות.
22:24 (07/02/16) מיקי מינץ

הכל התחיל מהתערבות - אמרו לי שלא אוכל לאכול חטיפים עם חשש לשאריות שקדים כמו שכתוב על העטיפה. נענתי לאתגר לקחתי את ההרשיז הדי חדש, קוקיז אנד קרים - המתיקות הייתה במידה המדוייקת והוופל פריך, יש צורך בטיפה יותר רטיבות כדי להגיע לשלמות - אני חסיד של שוקולד לבן, אבל גם לאנשים שלא שוחרים אותו, מובטחת הנראה גדולה. בהחלט הברקה. רבע לשבע של עלית מזכיר את חטיף O.K משנות ה-90 שמאוד אהבתי. הטעם נהדר רק הפנים מתפרק די מהר ומתפזר לחתיכות, יש צורך בתמיכה פנימית שתשפר את ההנאה מהטעם. לגבי הרזיס - אהבתי פעם חמאת בוטנים, עדיין מתחבר לטעם, אך משהו בחיבור לשוקולד פחות עובד, המרקם לא מתלבש טוב על הלשון. האריזה הכתומה מאוד מושכת ואולי מרמזת על חמאת הבוטנים. חטיפי חמאת בוטנים לא התאקלמו ממש בארץ. אולי בעתיד. לסיכום: חכו להמשך - יהיו עוד חטיפים... בתמונה: מלמעלה למטה רבע לשבע של עלית הרשיז קוקיז אנד קרים וריזס של ליימן שליסל צילום: מיקי מינץ

 
 






יצירת קשר


Powered by 022.co.ilכניסה למשתמש רשום | הצטרף לרשימת תפוצה | תנאי שימוש | הקם אתר חינם | | RSS