דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
מסעדת BLACK של השף צחי בוקששתר מצדיקה את שמו שיצא למרחוק.
14:53 (29/03/16) מיקי מינץ

אני מתייחס בחשדנות לשפים טלוויזיונים, או שהייתה זו אולי צ'אקרה במוחי שהיה צריך לפתוח. עם תהיות טעונות אלו ניגשתי לסניף רמת החייל של BLACK (צילום למעלה: סטודיו דרור כץ) ואהבת הבשרים נראתה, הורגשה, נשמעה והכי חשוב, נטעמה ובצבצה בכל מה שקשור לסניף הזה, החל מהעיצוב שהיה יכול להיות קצת צ'יזי ויצא מדוייק להפליא מבלי להתחכם והחל במנות והשילוב עם האלכוהול. התחלנו באנטריקוט, 330 גרם, מובחר ומיושן על מצע ארז עוטף, בחירה תמוהה אולי מצידנו, אבל הוכיחה את עצמה, הבשר נימוח ומתובל בדיוק במידה, נראה לי תוצאה של שנים רבות של ניסוי ותעייה. כל הכבוד, מנה כמעט מושלמת 9.5. אחר-כך עברנו לכנפיים, שנקראות בצדק "כנפיים לוהטות", עם ציפוי ותיבול שקצרה היריעה מלתאר, אלף בלוטות טעם בפה מגורות במעין פסטיבל מיקרוקוסמוסי של טעם. אחרי כמה צ'ייסרים של וודקה, הזמנו את המנה הנשגבת של הפרגית בגריל שעשוייה למהדרין (לאו דווקא במובן הדתי) וגם הצילחות היפה והיכולות שלנו ללהטט מהקל לכבד ובחזרה הוכיחה את עצמה. אך גם לכל צרכן בשר שיזמין לדעתי מנה רנדומלי מהתפריט צפוויה הפתעה נעימה. וכך הפך השף צחי בוקששתר וצוות מסעדת הBLACK את כל הפרידיגמות שלי ואהיה אסיר תודה להם למשך זמן רב.

 
 






יצירת קשר


Powered by 022.co.ilכניסה למשתמש רשום | הצטרף לרשימת תפוצה | תנאי שימוש | הקם אתר חינם | | RSS